Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Programul de vizite la Spitalul Judeţean de Urgență Satu Mare a fost modificat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Începând de azi, 6 iunie, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare aduce modificări în ceea ce priveşte accesul vizitatorilor şi eliberarea actelor.
Începând de astăzi, vizitele la Spitalul Judeţean Satu Mare se vor face zilnic, între ora 13:00 şi ora 18:00.
Programe speciale au Secţia de Terapie Intensivă, unde accesul aparţinătorilor va fi permis în intervalele orare 11:30 – 12:00 şi 16:00 – 17:00; Spitalul de Boli Infecţioase, unde este interzisă intrarea copiilor iar vizitele se pot efectua între orele 14:00 şi 17:00 şi Secţiile de Neonatologie , Obstetrică şi Pediatrie unde accesul este interzis.
În cazuri excepţionale, vizitatorii vor putea primi bilete semnate de medicul curant şi medicul şef al secţiei în situaţiile în care bolnavii necesită îngrijirea aparţinătorului sau dacă este nevoie ca pacienţii internaţi să preia de la apropiaţi, medicamentele care fac parte din tratamentele ce le-au fost prescrise.
În ceea ce priveşte aparţinătorii pacienţilor copii şi adulţi, care necesită însoţire în momentul externării, ei vor avea acces în unitatea spitalicească între orele 11:00 şi 14:00, pe baza unui tabel semnat în prealabil de medicul şef.
Programul de acces pentru eliberarea certificatelor constatatoare, pentru naşteri sau decese, se va face luni, miercuri şi vineri, între orele 7:30 şi 9:30, pentru aparţinătorii copilului nou-născut în timp ce aparţinătorii pacienţilor decedaţi, vor avea acces la Serviciul de anatomie patologică, de luni până vineri de la ora 8:00 la ora 13:00.
Excepţie de la regulă facă beneficiarii de tratamente cu Interferon şi pacienţii dializabili, cei cu bilete de trimitere de la medicul de familie, pentru consult, tratament sau investigaţii şi pacienţii care au nevoie de specialişti pentru internarea continuă sau de zi.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii