pnl alegeri parlamentare 2020

Cineplexx se redeschide pe 15 septembrie. Promoții irezistibile pentru spectatori

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Încă din prima zi de la redeschidere, Cineplexx Satu Mare își primește spectatorii în siguranță și cu promoții de neratat, valabile în cinematografele din portofoliu.

Dovadă în plus că spectatorii reprezintă prioritatea companiei, odată cu reluarea activității marți, 15 septembrie, oaspeții beneficiază de un preț unic de 8 lei pe bilet cu popcorn și suc gratuite pentru toate filmele din programul primei zile.

Mai mult decât atât, promoția redeschiderii de 8 lei pe bilet cu popcorn și suc gratuite, valabilă toată ziua de marți, va fi reluată și în primul weekend – sambătă și duminică, 19-20 septembrie - în toate locațiile Cineplexx: Băneasa, Titan, Satu Mare, Sibiu, dar și în cinematograful din Târgu-Mureș care urmează să fie inaugurat pe 16 septembrie.

În oferta disponibilă doar pe 15 septembrie și 19-20 septembrie, sunt incluse filme pentru toate vârstele și toate gusturile, de văzut în familie, în cuplu sau cu prieteni, iar printre acestea se numără: noua lansare ”După ce ne-am certat", ”Bloodshot", ”Omul invizibil", ”Tot înainte", respectiv ”Jumanji", ”Cenușăreasa" sau ”Latte și cristalul fermecat".

Programul complet al cinematografelor și detalii despre promoții se găsesc pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx care poate fi descărcată gratuit pe mobil.

cineplexx promotii redeschidere

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii