Via Ferrata | Iubitorii de munte, așteptați la cea mai cool experiență în natură

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Zilele de sâmbătă și duminică (24-25 septembrie) sunt dedicate atât montaniarzilor împătimiți de parcurgerea traseelor de Via Ferrata cât și pasionaților de activități desfășurate în aer liber, doritori de o nouă aventură pigmentată cu  adrenalina insuflată de către peretele de stâncă situat în Batarci -Dealul Măgura.

Astfel, Serviciul public Județean Salvamont Satu Mare va asigura buna desfășurare a parcurgerii traseului turistic amenajat cu cabluri, pe tot parcursul celor două zile de aventură, punând la dispoziția turiștilor douasprezece kituri de Via Ferrata, care vor fi utilizate prin rotație, salvamontiștii ocupându-se de coborârea lor la baza peretelui. 
Activitățile vor începe de la ora 11, asistența Salvamont fiind asigurată pe tot parcursul zilei încheindu-se la ora 18 a fiecărei zile. 
”Sâmbată ne vedem in curtea Primăriei Batarci , de unde, la ora 11.15 vom porni către locul unde vor fi parcate vehiculele ( pe drumul comunal pietruit ), urmând ca de aici să facem o drumeție de 2km prin livezile Batarciului pînă la baza peretelui. Cei care vor ajunge după ora 11, pentru a ajunge la destinație, au la dispoziție  săgețile de orientare montate pe stâlpii de marcaj alb-negru  regăsite în toate intersecțiile principale ale Batarciului. Recomandarea noastră în cazul unor grupuri mai numeroase, este aceea de participare la orele amiezii când vremea va fi cea mai plăcută, astfel evitând  aglomerația de la începutul zilei. Prognoza meteo ne indică o zi frumoasă de început de toamnă, de aceea vă ivităm la o drumeție activă pe singurul traseu turistic amenajat pe cabluri din nord-vestul României!” este mesajul Serviciului Salvamont.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii