davis banner

Filme noi la Cineplexx Satu Mare din 25 noiembrie

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 25 noiembrie.

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII
Fabelmans: Povestea unei vieți aparte
Asta spune ea
O lume ciudată
 
FABELMANS: POVESTEA UNEI VIETI APARTE ( AP12 )
 
PREMIERĂ: 25 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama
DISTRIBUȚIE: Michelle Williams, Paul Dano, Gabriel LaBelle, Jeannie Berlin , Julia Butters, Keeley Karsten
SINOPSIS:  Un portret profund personal al copilăriei americane din secolul XX, Fabelmans: Povestea unei vieți aparte de Steven Spielberg este o amintire cinematografică a forțelor și a familiei care au modelat viața și cariera regizorului. O poveste universală despre maturizare, despre căutarea viselor unui tânăr izolat, filmul este o explorare a iubirii, a ambiției artistice, a sacrificiului și a momentelor de descoperire care ne permit să vedem adevărul despre noi înșine și despre părinții noștri, cu claritate și compasiune.Sammy Fabelman este dedicat creației filmului, un interes care este sărbătorit și susținut de mama sa artistică, Mitzi.Tatăl lui Sammy, un om de știință de succes, Burt susține pasiunea lui Sammy pentru filme, dar o consideră un hobby fără viitor. De-a lungul anilor, Sammy a documentat aventurile familiei sale și a devenit regizorul unor producții de film amator din ce în ce mai elaborate, cu surorile și prietenii lui. Până la 16 ani, Sammy este atât observatorul principal, cât și arhivarul poveștii sale de familie, dar când familia sa se mută în vest, Sammy descoperă un adevăr sfâșietor despre mama lui care le va redefini relația și va modifica viitorul pentru el și pentru întreaga sa familie.
PROGRAM: 
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3XjxsmW  
 
LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3GKPusi  
 
 
ASTA SPUNE EA ( AP12 )
 
PREMIERĂ: 25 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama, Biografic
DISTRIBUȚIE: Zoe Kazan, Carey Mulligan, Samantha Morton, Tom Pelphrey
SINOPSIS:  
Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), nominalizată de două ori la Oscar®, și Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), nominalizată la Emmy, interpretează rolul reporterilor Megan Twohey și Jodi Kantor de la New York Times, care au publicat împreună una dintre cele mai importante povești ale unei generații - o poveste care a spulberat zeci de ani de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană care continuă până în prezent. În esența sa, "Asta spune ea" este o poveste adevărată și inspirată despre oameni, mulți dintre ei femei, multe dintre ele mame, care au adunat curajul de a vorbi și de a căuta dreptate, nu doar pentru ele însele, ci și pentru cei din viitor, atât în Statele Unite, cât și în întreaga lume. Filmul este un memento convingător și emoționant despre puterea oamenilor individuali, înarmați cu determinare și curaj, de a schimba, împreună, lumea.
PROGRAM: 
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3EX4YIL  
LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3u9kknj  
 
 
O LUME CIUDATĂ ( AP12 )
PREMIERĂ: 25 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară
GEN: Actiune, Aventura, Animatie
DISTRIBUȚIE: Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Lucy Liu, Alan Tudyk, Jaboukie Young-White, Gabrielle Union
SINOPSIS:  
Aceasta este povestea legendarilor Clades, o familie de exploratori ale căror neînțelegeri, deși amuzante, riscă să le distrugă cea mai recentă și importantă misiune.
 
PROGRAM: 
3D DUBLAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3U2z3uH  
3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: http://bit.ly/3EAg1pw  
LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3TW0oyv  
 
 
PROMOȚIE FAMILY PACK
Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 
Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 
Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii