Baie nocturnă și party de Moș Nicolae la ștrandul Aquastar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ștrandul Aquastar organizează o nouă ediție a băii nocturne, dar și un eveniment caritabil.

Evenimentul organizat de parcul acvatic Aquastar va avea loc în 3 decembrie și va cuprinde și o parte caritabilă, deoarece clienții complexului vor putea ajuta copiii nevoiași, pe acei minori care de obicei nu se bucură de farmecul sărbătorilor de iarnă, pentru că ne dorim ca și acești copii să aibă parte de bucurie de Moș Nicolae.
”Bineînțeles că mulți dintre dumneavoastră aveți acasă jucării sau hăinuțe în stare bună sau nefolosite. În acest caz vă rugăm să dăruiți un mic cadou (chiar și second-hand dar în stare bună) pentru copiii aflați în dificultate. Donațiile vor ajunge la copiii săraci cu ajutorul Fundației Maurer”, este anunțul organizatorilor.
Ca seara să fie chiar senzațională, la Aquastar a fost invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Satu Mare, DJ Levicius,  care va mixa live pe tot parcursul băii nocturne din 3 decembrie.
Noi nu vrem altceva decât să ne distrăm și bineînțeles să-i ajutăm pe copiii aflați în situații defarovabile. Dacă si dumneavoatră aveți aceeași părere, ne vedem în 3 decembrie, sâmbătă de la ora 22:00. Donații se pot face pe tot parcursușul zilei de sâmbătă”, mai anunță organizatorii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii