Mâine se inaugurează sediul „Centrului Tehnologic, de Inovare și de Afaceri în municipiul Satu Mare”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Satu Mare, în calitate de beneficiar anunţă finalizarea proiectului nr. NV/1/1.1/PDU/2/7/14.05.2010, cod SMIS 20969, intitulat: „Centrul tehnologic, de inovare şi de afaceri în municipiul Satu Mare”.
Proiectul a fost finanţat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de unitate de management şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de organism intermediar prin Programul Operaţional regional 2007 – 2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, Sub-domeniul: „Poli de dezvoltare urbană”.
Durata de implementare a proiectului a fost de 37 de luni (17.02.2012- 16.03.2015)
Valoarea totală a proiectului a fost de 3.916.551,92, din care 1.387.66,77 finanţare nerambursabilă, TVA inclus.
Obiectivul general al proiectului a fost reabilitarea infrastructurii urbane şi îmbunătăţirea serviciilor urbane prin crearea unei infrastructuri de sprijinire a domeniului de afaceri, cu impact atât asupra dezvoltării de ansamblu a municipiului Satu Mare, cât şi a zonei înconjurătoare.
Obiectivul specific al proiectului l-a constituit reabilitarea unei clădiri aflate într-o stare avansată de degradare(fosta scoală generală nr. 13, situată pe str. I.L.Caragiale nr. 1) şi înfiinţarea unui CENTRU TEHNOLOGIC, DE INOVARE ŞI DE AFACERI ÎN MUNICIPIUL SATU MARE, contribuind astfel la dezvoltarea economică a municipiului Satu Mare în general, şi la dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri din zona de nord a municipiului prin creşterea atractivităţii zonei ţintă, în special.

Principalele rezultate obţinute la finalizarea proiectului sunt :
- Reabilitarea imobilului existent (P)
- Mansardarea acestuia şi crearea a 10 spaţii destinate închirierii pentru desfăşurarea activităţilor de producţie şi de prestări servicii precum şi a a unei săli de conferinţe şi a unei săli de întâlniri şi negocieri.
- asigurarea facilităţilor necesare desfăşurării activităţilor de producţie/ prestări de servicii (utilităţi apă, gaz, curent, telefonie fixă, conexiune internet, server);
- Amenajarea curţii exterioare
- Crearea a 20 de locuri de parcare
-


- Dotarea centrului de afaceri cu mobilier necesar desfăşurării activităţilor şi cu aparatură de birotică.
- Dotarea centrului de afaceri cu sistem de supraveghere video.
- Suprafaţa totală construită este de 909,70 mp.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii