Comedia ”Bani din cer", duminică, pe scena Teatrului de Nord

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică,12 februarie, de la ora 19.00, pe scena mare a Teatrului de Nord se joacă spectacolul Bani din cer de Ray Cooney, în regia lui Daniel Vulcu.

Piesa lui Ray Cooney este o comedie spumoasă în care sunt implicați un contabil și soția acestuia, peste care aparent cade o „pleașcă" atunci când Henry Perkins (Romul Moruțan) se întoarce acasă cu o servietă plină de bani. Uluită și totodată incitată de acest nou statut de oameni bogați pe care îl capătă, Jean Perkins (Ioana Cheregi) trece printr-o serie de stări care mai de care mai comice. Povestea devine atât de încâlcită şi zăpăcită încât îţi vine greu s-o mai iei în serios. Dar adevărul e că nici nu trebuie luată în serios. E divertisment pur, evadare din cotidian, poezia lui „ce-ar fi dacă" dusă până la absurd. 
Din distribuție fac parte actorii: Ioana Cheregi, Romul Moruțan, Roxana Fânață, Andrei Stan, Cătălin Mareș, Ciprian Vultur și Stelian Roșian.Spectacolul ne prezintă o avalanșă de schimbări de situație, într-un ritm alert, unde personajele se intersectează încontinuu, iar o minciună inițială ajunge la dimensiuni incontrolabile. Fără a conține elemente moralizatoare, suntem incitați să râdem copios de încurcăturile născute dintr-o asemenea întâmplare, nu este nimeni arătat cu degetul, dar se induce subtil o întrebare în conștiința fiecăruia: „oare eu ce aș face într-o asemenea situație?".
Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Tel.: 0261712106 | 0786538580.
Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/Event/41004508/Bani-din-cer
BANI DIN CER de Ray Cooney
Regia artistică: Daniel Vulcu
Scenografia: Alexandru Radu
Coregrafia: Roxana Fânață
Distribuția:Jean Perkins - Ioana Cheregi
Henry Perkins - Romul Moruțan
Bill - Stelian Roșian
Betty Johnson - Roxana Fânață
Vic Johnson - Andrei Stan
Slater - Ciprian Vultur
Davenport - Cătălin Mareș

Durata: 1h, 40 min. (fără pauză)

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jE_BT-Ij7u8&feature=emb_logo 

www.teatruldenord.ro 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii