Concert MIRA & Band, în parcarea Shopping City Satu Mare, pe 28 iulie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Shopping City Satu Mare lansează campania „Summer of music ‘23” și își invită clienții la un super concert MIRA & Band, în parcarea mall-ului, la nivelul 1, pe 28 iulie. 

Programul serii începe de la ora 19:00 cu o sesiune de warm-up cu binecunoscutul DJ Sorin Michnea. Petrecerea continua, la ora 20:00, cu XXL Band, o trupă cu peste 20 de ani de prezență pe scena muzicală din Satu Mare. MIRA & Band va urca pe scenă de la ora 21.00.
MIRA este o apreciată cântăreață pop din România, cu o impresionantă bază de fani și hituri care au adunat peste 600 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cariera ei muzicală a debutat în 2012, odată cu lansarea albumului de succes „MIRA Divina”. Este recunoscută și ca un simbol al frumuseții în industria muzicală. Pe rețelele sociale își uimește publicul cu o comunitate de peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 800.000 de urmăritori pe TikTok, fiind inclusă în TOP 10 cei mai vizualizați artiști din România în 2022. 
MIRA este cunoscută pentru hituri precum „Străzile din București”, „Uit de Tine” și „Inima Nebună”. În 2022, a dominat topurile cu două melodii în top 5 cele mai difuzate piese săptămânale din România, iar în topul anului 2023 pentru cele mai difuzate 100 de piese, a reușit să se remarce cu nu mai puțin de 5 piese. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii