Vineri începe World Music Festival. Ritmuri balcanice și artiști internaționali, la Turnul Pompierilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Parcul din jurul Turnului Pompierilor va găzdui în weekend muzica balcanică și mediteraneană. Vineri începe ultimul festival al verii - World Music Festival, ediția a II-a.

În perioada 8-10 septembrie, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu aduce din nou la Satu Mare cei mai renumiți artiști ai muzicii world music. Evenimentul ce se va desfășura timp de trei zile, asemeni Street Music Festival, are menirea de a promova turismul cultural local.

Artiști cunoscuți și recunoscuți pe plan internațional vor surprinde publicul prin prestația lor. Bogăția ritmurilor colorate va cuprinde zona din jurul Turnului Pompierilor prin intermediul artiștilor invitați, precum: Boban Marković Orkesta - cunoscuți din filmele Emir Kusturica, artiștii cunoscuți pe plan mondial - RotFront "Emigrantski Raggamuffin Kollektiv", muzicienii Fanfara Station și Nataly Oryon – care vor aduce atmosfera mediteraneană printre sătmăreni, de nelipsit fiind și trupa românească Domino care reprezintă stilul world music românesc și artista Дeva/Deva, reprezentanta stilului care sosește din Ungaria.

Atmosfera de vineri și sâmbătă seară va fi închisă de DJ Mihu, care va mixa cele mai mari hituri după concertele din program și care va aduce la fața locului și colecția sa de vinyl-uri.

Pe lângă oferta bogată în muzică balcanică și mediteraneană, vom avea parte și de un târg de vinyl-uri, asemeni târgului organizat în cadrul Samfest Jazz & Wine desfășurat în cursul lunii iunie. Totodată, vor fi standuri cu mâncare și băuturi delicioase pentru publicul interesat.

Participarea la eveniment este gratuită.


Programul World Music Festival:

Vineri, 8 septembrie:
  • 19:00 - Nataly Oryon (IL)
  • 20:30 - Fanfara Station (IT)
  • 22:00 - Hanging Around vinyl session cu DJ Mihu
Sâmbătă, 9 septembrie:
  • 19:00 - Domino Sibiu (RO)
  • 20:15 - Boban Marković Orkestar (RS)
  • 22:00 - Hanging Around vinyl session cu DJ Mihu
Duminică 10 septembrie:
  • 19:00 - DEVA (HU)
  • 20:30 - RotFront (DE)

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii