Spectacolul NUNTA se joacă pe platoul din centrul nou

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trupa Mihai Raicu vă invită duminică 17 septembrie, la ora 18.00, pe platoul din Piața 25 Octombrie, lângă Primărie, la spectacolul stradal NUNTA, concept și regie Victor Olăhuț. 

Părăsim sala de spectacole a teatrului și spunem pe străzile și în parcurile orașului povestea unei nunți cu început și final neașteptat. Avem mire și mireasă, maestru de ceremonii, lăutari, alai. Situațiile prin care trec aceste personaje fac ca spectacolul să fie unul foarte viu, antrenant, plin de surprize, uneori tragic, dar mai ales comic. Temele abordate de spectacol sunt prezentate rând pe rând în vârtejul unei nunți care se încăpățânează să se desfășoare până la capăt, în ciuda haosului din jur, în sunetul muzicii și al ritmurilor antrenante.
Acest street performance în care actorii nu scot o vorbă, comunicând totodată atât de mult, va face deliciul publicului prin mult umor.
Participarea la „nuntă” este gratuită. 
 
NUNTA, spectacol stradal
Concept și regie: Victor Olăhuț
Coregrafia: Florin Fieroiu
Muzica: Lucian Maxim
Asistent scenografie: Cristian Gătina
Distribuția: Crina Andriucă, Bianco Erdei, Carmen Frățilă, Andrei Gîjulete, Cătălin Mareș, Anette Marka, Andreea Mocan, Lucia Maria Racșcan, Stelian Roșian, Tibor Székely, Ciprian Vultur
----------
https://www.teatruldenord.ro/g/spectacol/931/NUNTA 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii