Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 15 septembrie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 15 septembrie.

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII
DUPĂ TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT
BÂNTUIND PRIN VENEȚIA
 
 
DUPĂ TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT ( N15 )
 
PREMIERĂ: 15 septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Romantic
DISTRIBUȚIE: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin
SINOPSIS: 
After Everything îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive. Și, mai rău, suferă de blocajul scriitorului și s-ar putea să fie nevoit să returneze avansul considerabil dacă nu termină curând un nou manuscris. În loc să cedeze în fața demonilor săi, Hardin realizează că singura modalitate de a merge mai departe - și de a avea o nouă șansă cu Tessa - este să îndrepte greșelile din trecutul său. Pornește către Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care a tratat-o cândva îngrozitor. Petrecându-și timpul cu Natalie și realizând că aceasta a trecut peste și și-a continuat viața, Hardin reușește, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor luminos alături de femeia pe care o iubește. Între timp, în Statele Unite, Landon și Nora se pregătesc pentru viitoarea lor nuntă - la care vor fi prezenți Tessa și Hardin. Pot ce doi, după ce au trecut prin atâtea, să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem?
 
PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:   
2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ:  
LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: 
 
 
BÂNTUIND PRIN VENEȚIA ( AP12 )
 
PREMIERĂ: 15 septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos
GEN: Crima, Drama, Mister
DISTRIBUȚIE: Kelly Reilly, Kenneth Branagh, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey
SINOPSIS: 
În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui.
Acest al treilea lungmetraj din noua serie de filme cu Hercule Poirot este bazat pe romanul "Hallowe'en Party", de Agatha Christie.
 
PROGRAM:
 
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: 
2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ:  
LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ:  

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii