Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ziua Drapelului, marcată la Satu Mare

Ziua Drapelului Național a fost marcată azi și la Satu Mare. Evenimentul s-a desfășurat pe platoul din Piața 25 Octombrie.
La eveniment au participat subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, și viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu.
  • „În viața românilor, de mai bine de un secol și jumătate, această simbolistică, indiferent ce regim a fost, indiferent dacă țara era împărțită sau unită, aceste trei culori au fost sfinte în viața românilor. Drapelul trebuie cinstit indiferent dacă este iunie sau orice altă zi din an. Tebuie să ne trăim viața cu respect față de aceste trei culori și față de țara în care trăim”, a declarat președintele CJ, Pataki Csaba.
  • „În viața fiecărei nații, fiecărui popor, drapelul are o simbolistică aparte. Azi, 26 iunie cu ocazia Zilei Drapelului Național am participat împreună cu celelalte oficialități locale și județene la această sărbătoare”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.
Evenimentul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.
Sursa foto: Instituția Prefectului Satu Mare

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio maraton

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii