alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Concert live Alina Eremia și VESCAN la Shopping City Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Shopping City Satu Mare îi invită pe sătmăreni să intre In the MOOD for CELEBRATION cu o seară incendiară de distracție, muzică live și un show de lasere care va îmbrăca scena în culori de festival. 

Spectacolul începe sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17.00, cu un concert oferit de una dintre cele mai cunoscute trupe de cover din Satu Mare, XXL Band, și continuă cu rapperul VESCAN care va pregăti atmosfera pentru Alina Eremia, una din cele mai iubite și influente artiste din peisajul muzical românesc. 
În 2021, cântăreața a fost prezentă în Top 100 Media Forest România cu piesele „Noi”, „Dependența mea” și „Cerul roșu”, două dintre single-uri fiind incluse pe albumul „Déjà vu” care a câștigat premiul pentru „Best Album” în cadrul The Artist Awards 2021. Piesa „Supertare”, lansată alături de Connect-R, a dominat topurile muzicale în 2022 și a câștigat premiul pentru cea mai virală piesă românească la The Artist Awards 2022. Anul acesta, Alina a lansat cel mai nou EP al său, „Metamorphosis”, care aduce un sound nou și colaborări cu artiști internaționali precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.
Figură emblematică a hip-hopului românesc, VESCAN a cucerit topurile și inimile fanilor cu piese precum „În dreapta ta” alături de Alina Eremia sau „Piesa mea preferată” alături de Kamelia, care au reușit performanța de a sta săptămâni la rând în Top 10 Radio Airplay Media Forest. „Iartă-mă lume”, piesă lansată în colaborare cu Mahia Beldo, a intrat în Top 10 Shazam România și în Top 10 Radio România.
Seara se va încheia cu un DJ session asigurat de Dj Sorin Michnea, care va menține spiritul petrecerii cu mixuri originale. 
Concertele au loc în parcarea centrului comercial, nivelul 0, iar intrarea este liberă. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.shoppingcitysatumare.ro.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii