Eveniment | Art Bunavestire, la Muzeul Țării Oașului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Art Bunavestire este un eveniment cu o profundă rezonanță culturală și artistică, sărbătorit în mod tradițional la Negrești-Oaș. 

Această manifestare nu este doar un simplu vernisaj de artă contemporană, ci o mișcare cultural-artistică care adună an de an comunitatea și iubitorii de artă în jurul unor valori comune și expresii creative inedite.
Evenimentul va avea loc luni, 25 martie, la Muzeul Țării Oașului, începând cu ora 16:00.
Această ediție va reuni un grup select de artiști care vor expune lucrări noi, promițând o experiență vizuală îmbogățitoare și diversă. 
Publicul va avea oportunitatea de a explora diversele forme de expresie artistică contemporană, reflectând dinamica și inovația în artă. 
Totul se armonizează foarte bine cu programul expozițional al muzeului și  marchează  finalizarea procesului de reabilitare al spațiilor expoziționale.
Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Oașului și Primăria Negrești-Oaș în parteneriat cu Asociația Artistică Art Bunavestire, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Casa Orășenească de Cultură și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș, subliniind colaborarea fructuoasă dintre instituțiile culturale și administrative locale în vederea promovării artei și culturii.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii