Mediev Art Fest 2024 | Cavalerii și domnițele se întorc în Cetatea Ardud

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 19-21 iulie, pășim prin POARTĂ DINTRE LUMI la Cetatea Ardud. 

Cavalerii și domnițele se întorc la Cetatea din Ardud, la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul festivalului Mediev Art Fest Ardud.
Portaluri către alte lumi, călătoria în timp și existenţa universurilor paralele au fascinat dintotdeauna gândirea umană, dovadă fiind reprezentările simbolice din miturile tuturor popoarelor, dar şi preocuparea din ce în ce mai susţinută a ştiinţei contemporane de a găsi răspunsuri raţionale la această provocare. 
MedievArtFest 2024 deschide  POARTA DINTRE LUMI în Cetatea Ardud, unde în perioada 19-21 iulie barierele dintre  trecut și viitor dispar, iar în fața publicului apar,  complementar, misticul și cavalerescul versus știință și rațiune. Pășiți cu încredere prin porțile timpului străjuite și anul acesta de către regizorul artistic Liviu Pancu și veți fi captivați de ineditul tematicii MedievArtFest Ardud. 
Primăria și Consiliul Local Ardud, Casa de Cultură „Dr Augustin Mircea”, în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și prin programul european de finanțare pentru Cetățeni, Drepturi, Egalitate și Valori (CERV), Orașe Înfrățite (CERV - Town Twinning), vă invită și anul acesta într-o călătorie originală, dominată de dansuri medievale, piese de #teatru, animații medievale, ateliere alchimice, științifice și tabere meșteșugărești, cavaleri, domnițe, războinici, trubaduri și menestreli, toți parte din povestea atemporală din Cetatea Ardud.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii