Dar de suflet pentru bunici

Biblioteca Județeană Satu Mare organizează luni, 5 decembrie, la Căminul-spital pentru bolnavi cronici somatici Satu Mare, o acțiune caritabilă și un program artistic.
Acțiunea va începe la ora 14,30, la Căminul-spital pentru bolnavi cronici somatici Satu Mare situatb pe strada Ilișești nr.1, o acțiune caritabilă și un program artistic.
Derulată în ajunul zilei de Sf. Nicolae sub genericul „Dar de suflet, pentru bunici” acțiunea se dorește a fi un mesaj de adâncă prețuire pentru persoanele vârstnice, ele reprezentând un important segment de public care utilizează serviciile și colecțiile Bibliotecii Județene Satu Mare.
Inițiativa aparține celor două doamne bibliotecare de la Filiala nr. 1, Natalia Răceanu și Maria Rusu, iar programul artistic pregătit de elevi ai Liceului „George Emil Palade” este coordonat de Felicia Toma, prof. la catedra de Limba și literatura română, și Florica Chiș, bibliotecara liceului.
Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” și este susținută material prin implicarea generoșilor sponsori, magazinul Kaufland și magazinul de legume-fructe „La Cristina”, patronat de Dicuschi Gheorghe Viorel.


Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii