Programul complet al Festivalului Muzicii de Stradă

În acest weekend, Satu Mare devine capitala distracției stradale din regiune!

Sătmărenii vor avea parte de noi experiențe cu muzicieni, acrobați, jongleri, Street food și alte senzații, la Street Music Festival. De vineri, 13 iulie, până duminică seara, sătmărenii și turiștii vor avea parte de o nouă ediție a Festivalului Muzicii de Stradă.Evenimentul de nivel internațional va găzdui în 3 zile, pe 5 scene, 25 de artiști și peste 100 de performanțe artistice.

De asemenea, pe lângă Street Music, în weekend vor avea loc: Street Art și Street Food. Muzica stradală se va auzi de pe 5 scene: pe platoul de evenimente Corneliu Coposu, în Piața Libertății, pe pasajul Corneliu Coposu. Locul de întâlnire al artiștilor va fi în RedHat Yard.

În premieră, organizatorii vor amenaja o scenă plutitoare pe râul Someș. Printre artiști se numără muzicieni, jongleri și magicieni, trupe din România și bineînțeles, tinerii talentați din Satu Mare.

Ca în fiecare an, se va derula un concurs internațional printre artiștii prezenți. 

Premiul total al concursului este de 4.000 de euro.

În juriu îl vom întâlni pe unul dintre cei mai renumiți artiști stradali ai României, câștigătorul ediției 2017, Cezar Habeanu, iar sătmărenii vor putea vota artiștii preferați prin mediul online. 

Un element specific al festivalului este pictura cu lumini, adusă în premieră la Satu Mare în 2017, de organizatori.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii