banner draxkmaier satu mare

BAC 2019 Toamnă. Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului începe miercuri, cu probele scrise

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare anunță ședința publică pentru tragerea la sorți a componenței comisiilor din centrele de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2019.

În conformitate cu Ordinul Ministrului educației naționale nr. 4830 din 30 august 2018 privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național – 2019, art. 9 (2), marți 20 august 2019, începând cu ora 11.30, în Sala Multimedia a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare va avea loc ședința publică pentru tragerea la sorți a cadrelor didactice care vor face parte din comisiile din centrele de examen și de evaluare a examenului de bacalaureat sesiunea august-septembrie 2019.

Tragerea la sorți se va efectua din lista alcătuită pe baza propunerilor transmise de unitățile de învățământ și validată de Comisia Județeană de Bacalaureat.

Sesiunea august - septembrie 2019 începe cu probele scrise, programate astfel:

* 21 august - Limba şi literatura română/E)a
* 22 august - Limba şi literatura maternă/E)b
* 23 august - proba obligatorie a profilului/E)c
* 26 august: proba la alegere a profilului şi specializării/E)d.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfăşoară în zilele de 27 august şi 28 august, fiind urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august şi 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 şi 3 septembrie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 şi 16:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii