Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Rezultate | Cinci medii de 10 la Evaluarea Națională în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2020 au fost publicate de Ministerul Educației.

Cinci absolvenți din Satu Mare au obținut medii de 10: trei elevi de la Colegiul Național Ioan Slavici și câte unul de la Liceul Teoretic Negrești Oaș, respectiv Școala Gimnazială Mircea Eliade.

Patru elevi de la Școala Gimnazială Lucian Blaga, Școala Gimnazială Tășnad, Colegiul Național Ioan Slavici, respectiv Colegiul Național Doamna Stanca Satu Mare au obținut nota 9,95, un elev de la Școala Gimnazială Grigore Moisil a obținut nota 9,92, iar cinci elevi (trei de la Colegiul Național Mihai Eminescu, unul de la Școala Gimnazială Bălcescu Petofi și un elev de la Școala Gimnazială Lucian Blaga) au obținut nota 9,90.

În premieră, notele elevilor la examenele de Limba română, Matematică și Limba maternă, precum și media fiecărui elev la Evaluarea Națională au fost afișate în dreptul unui cod, nu în dreptul numelui elevilor, ca în anii trecuți.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).

În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

note elevi

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii