Concurs regional de recitări ”Mihai Eminescu"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural ”Gróf Károlyi" organizează cea de-a șaisprezecea ediţie a concursului regional de recitări ”Mihai Eminescu".

Datorită condițiilor actuale de sănătate publică, organizatorii au decis mutarea concursului în mediul online. Categoriile concursului:
  • gimnaziu - limba română
  • liceu - limba română
  • Eminescu în altă limbă (traduceri):
  • gimnaziu - limba maghiară
  • liceu – limba maghiară
  • gimnaziu - limba germană
  • liceu – limba germană
Dacă la o categorie participă mai puțin de 4 concurenți, categoria nu va mai fi jurizată, iar concurenții vor primi doar diplome de participare.
Odată cu înregistrările video vă rugăm să ne transmiteți următoarele: numele elevului, instituția școlară, clasa, titlul poeziei, cadrul didactic coordonator și categoria la care participă. Filmările care nu vor fi însoțite de aceste detalii nu vor intra în concurs!
Nu este nevoie de înscriere prealabilă, orice elev poate trimite pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o filmare în care recită o poezie, un fragment de poezie sau proză al căror autor este Mihai Eminescu. Concurenții vor avea dreptul să RECITE o singură piesă, de maxim 5 minute. Elevii care vor citi vor fi depunctați!
Concursul se adresează oricăror elevi interesați, nu doar celor din municipiul Carei.
Termenul limită de înscriere este marți, 25 ianuarie 2022, ora 15:00. Materialele sosite ulterior nu vor intra în concurs! Toate înregistrările primite vor fi postate pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Carei, iar concurentul a cărei filmare va strânge cele mai multe aprecieri, până duminică, 30 ianuarie 2022 va primi premiul de popularitate.
În urma jurizării, rezultatele vor fi anunțate luni, 31 ianuarie 2022, pe adresa de Facebook a Centrului Cultural Carei și în presa locală. Premiile, la fel ca în anii precedenţi, vor consta în diplome și cărţi. Acestea pot fi ridicate de la biroul Centrului Cultural Carei, începând de joi, 3 februarie 2022.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0261-865-006 sau 0742-021-668 Persoană de contact: Geta Vandici.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii