davis banner

Teatru de păpuși pentru copiii din Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap, Ziua Copilului a fost sărbătorită astăzi cu un spectacol de teatru de păpuși, activități de artizanat și multe jocuri. Au fost aniversați cu această ocazie și copiii născuți în ultimele trei luni. 

Centrul este finanțat de Consiliul Județean Satu Mare prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC) și este un centru complet de terapie și dezvoltare pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani, cu tulburări din spectrul autismului și de mobilitate. 
Aici se asigură programe și terapii de recuperare unice în județ, iar camera senzorială pentru terapie cu lumină, îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile cu ajutorul luminilor colorate. În același timp, oferă copiilor nevoiași tratamente de kinetoterapie, balneoterapie și masaj, beneficiind de suportul unor asistenții sociali, logopezi și psihologi.
Cei care doresc să apeleze la serviciile oferite de centru sunt rugați pot solicita informații prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefonic la numărul: 0361-414018 sau personal pe strada George Călinescu nr. 1.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii