Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sala de sport a școlii ”Octavian Goga”, reabilitată

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de Corina Chindriș, directorul Școlii Gimnaziale “Octavian Goga“ au recepționat azi, 22 august, lucrările de reparații realizate în această vară la sala de sport din curtea unității școlare.
Aproximativ 650 de elevi vor benefica de condiții mai bune în urma acestor lucrări de reparații și igienizării, având în vedere că, din cauza acoperișului aflat într-o stare avansată de degradare, apăreau infiltrații de apă până la tabloul electric.
Tot la Școala Gimnazială “Octavian Goga“ se amenajează un teren sintetic de mini-fotbal, acesta urmând să fie finalizat până la începerea anului școlar.
“Municipiul Satu Mare investește în viitor, investim în sistemul educațional sătmărean. La această unitate de învățământ, care are deja 45 de ani, nu s-au mai făcut niciodată asemenea investiții de anvergură. Valoarea lucrărilor de modernizare a sălii de sport se ridică la aproximativ 260.000 lei, iar amenajarea terenului sintetic la 200.000 lei“, a declarat primarul.
După recepția lucrărilor, directorul unității școlare i-a făcut primarului Kereskényi Gábor o scurtă prezentare a școli subliind investițiile care ar mai fi necesare în viitorul apropiat. Totodată, conducerea școlii a ținut să mulțumească primarului pentru sprijinul acordat și pentru vizitele realizate în ultima lună privind verificarea modului în care se derulează lucrările la sala de sport și la terenul sintetic.
Cele două investiții sunt realizate în totalitate din bugetul local al Primăriei Municipiului Satu Mare.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii