Banner blato Livrare1 

Rezultate Bac 2018. Peste 560 de contestații depuse la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După afișarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat, la nivelul județului Satu Mare au fost depuse un număr de 568 contestații.

Dintre aceastea, pentru proba de Limba și literatura română - 258, pentru Limba și literatura maternă - 25, pentru proba obligatorie a profilului - 170, respectiv pentru proba la alegere a profilului și specializării - 115. Contestațiile sunt soluționate în perioada 5-8 iulie 2018, iar în data de 9 iulie 2018 vor fi afișate rezultatele finale.

La nivelul județului Satu Mare, au susținut aceste probe 1.946 de candidați, din care 1.722 din promoția curentă și 224 din serii anterioare. 

De asemenea, un singur elev din județul Satu Mare a obținut media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Iris Ioana Roatiș, elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”. Aceasta a absolvit liceul ca șefă de promoție. Iris Roatiș are în palmares premii de la opt olimpiade naționale și a fost laureata mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv.

În cadrul examenului de Bacalaureat, un candidat de la centrul de examen organizat la Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” Negrești Oaș a fost eliminat pentru că avea materiale interzise în sala de examen.

Cu excepția acestui incident, examenul de bacalaureat s-a desfasurat fără probleme.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii