Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

80 de elevi din comuna Pișcolt au primit echipament sportiv din partea Rotaract Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

80 de elevi din comuna Pișcolt au primit echipament sportiv din partea clubului Rotaract Satu Mare.

„Sub titlul generic ”Mișcarea și sportul = sănătate = viață” ne-am gândit, noi, cadrele de la Școala Gimnazială Pișcolt, să sensibilizăm elevii în vederea practicării sportului pentru fortificarea organismului, petrecerea în mod plăcut, recreativ și util a timpului liber prin activitățile sportive desfășurate, să evităm sedentarismul, precum și refacerea organismului după orele de activitate școlară.
Prin antrenamente și jocuri sportive vom forma deprinderi motrice de bază specifice jocului de handbal, vom contribui la călirea organismului, la realizarea unor obiective specifice educației intelectuale, morale și estetice elevilor școlii noastre; iar prin exercițiile și manifestările sportive în aer liber vom contribui la întărirea sănătății minții și trupului, la menținerea echilibrului psihic, individual și colectiv.
Pornind de la aceste obiective, profesorii de educație fizică, Alina Uifaluşi și Gheorghe Vezendan, au înființat două echipe de handbal: una de fete, respectiv una de băieți. Roadele nu au întârziat să apară.
În luna iulie, am fost plăcut surprinsă de vizita domnului Cristian Pașca, președintele Rotaract Club Satu Mare, care dorea să sprijine școala noastră. Astfel, elevii se pot bucura acum de echipamente și genți sportive, datorită donației venite din partea clubului”, a menționat prof. Liana Erdei, directorul Școlii Gimnaziale Pișcolt.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii