Asociația FreeLife se va ocupa de câinii fără stăpân din municipiul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociația FreeLife Satu Mare a câștigat licitația pentru delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare. 

Astfel, după mai bine de un an în care au fost organizate mai multe licitații și la care nici o firmă nu s-a prezentat, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit încheierea acestui contract. 

Contractul între Asociația Free Life și Primăria Municipiului Satu Mare a fost semnat marți, 2 iulie, iar începând de miercuri, 3 iulie, intră în vigoare. 

Conform caietului de sarcini care stă la baza încheierii contractului, Asociația FreeLife se va ocupa de capturarea câinilor fără stăpân, transportul câinilor capturați la adăpost, cazarea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea și sterilizarea , precum și de identificarea și înregistrarea câinilor fără stăpân, adopția și revendicarea câinilor, programele de informare , educația și responsabilizarea cetățenilor. 

În scopul verificării modului de aplicare a prevederilor contractului de gestionare a acestui serviciu, Primăria Municipiului Satu Mare are acces în adăpost precum şi dreptul de a solicita şi primi orice documente şi de a verifica orice dotări ale serviciului şi ale adăpostului, autovehicul, armele utilitare, stocurile de hrană, de medicamente şi de substanţe dezinfectante.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii