Negreșteanul care a provocat accidentul mortal de la Ovidiu a fost arestat preventiv

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Negreșteanul care a provocat accidentul de joi seară de la Ovidiu, în care două femei și un copil de trei ani au murit, iar o a patra femeie a fost rănită, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut sub acuzațiile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și sustragere de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost prezentat, joi seară, în fața instanței, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
O fetiță de trei ani, mama ei, de 31 de ani și bunica copilei, de 61 de ani, au murit, miercuri seară, într-un accident rutier produs, miercuri seară, la ieșirea din orașul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, în zona podului care traversează Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari. În același accident a fost rănită grav și mătușa copilei, în vârstă de 44 de ani, internată în prezent la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.
Tânărul, care este din Negresti-Oaș, județul Satu Mare, a încercat să fugă de la locul faptei, iar după ce a fost prins a refuzat să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei, precum și să-i fie prelevate probe biologice.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii