Prostituatele, cerșetorii și scandalagiii, amendați de polițiștii locali

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În luna iunie 2019, polițiștii locali au aplicat 1.114 sancţiuni contravenţionale din care 242 au fost cu avertisment şi 872 cu amendă în valoare totală de 296.780 lei.

82 de persoane au fost sancționate pentru ”atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte.

Un număr de 16 persoane au fost sancționate de polițiști pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice.

În cursul lunii iunie au fost constatate șase infracţiuni (consum de etnobotanice 3, furt 2, tâlhărie), persoanele suspecte au fost predate Poliției Municipiului Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, au fost desfăşurate acţiuni de depistare a persoanelor care apelează la mila publică pe raza municipiului Satu Mare şi de combatere a acestui fenomen, fiind depistate 28 de persoane, şi aplicate 28 sancţiuni contravenţionale.

Totodată, două persoane au fost sancționate pentru ”pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome”.

O persoană a fost sancționată cu amendă, deoarece a refuzat să părăsească un local, după ora de închidere.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii