Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Costurile lucrărilor la Palatul de Justiție din Satu Mare și termenul de finalizare

Lucrările la Palatul de Justiție din Satu Mare se vor finaliza
la jumătatea anului viitor. Lucrările au început în luna iulie a anului 2011, după şase ani de negocieri şi promisiuni din partea Ministerului Justiţiei.
Din valoarea totală a investiției, de 32,1 milioane de lei, s-au realizat până în prezent lucrări în valoare de 24,2 milioane de lei, reprezentând un procent de 75,4%.
”Termenul de finalizare preconizat este la sfârșitul acestui an, 2015, însă cel mai probabil lucrarea va fi recepționată în prima jumătate a anului viitor (2016), acest termen de finalizare fiind influențat de continuitatea finanțării, respectiv de ritmul executării lucrărilor”, potrivit conducerii Tribunalului Satu Mare.
Potrivit aceleiași surse, lucrările de execuție în acest moment cuprind partea de imobil de pe strada Mihai Viteazu de la intrarea principală cu scările de acces, până la capătul clădirii, incluzând săli de judecată, birouri și holuri. Pentru acest motiv, accesul în clădire se face pe intrarea personalului de pe strada Mileniului.
Până în prezent, s-au dat în folosință aripa de clădire situată pe strada Mileniului și parțial pe strada Mihai Viteazu, precum și corpul nou de clădire cuprinzând camere de consiliu, temporar utilizate ca săli de judecată.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii