davis banner

În parcul din fața spitalului, copiii se joacă printre oamenii străzii. Părinții sunt revoltați: Poliția locală nu face nimic!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

De ani de zile, părinţii care îşi scot copiii în parcul din fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean se confruntă cu aceeaşi problemă: oamenii străzii.

Oamenii străzii care îşi fac veacul acolo, îşi fac nevoile pe unde apucă. Nu contează dacă este miezul zilei sau seara târziu, în parcul din Micro 15, oameni ai străzii se adună şi îşi petrec timpul pe bănci. Părinţii sunt disperaţi. Vor să îi lase pe copii să se joace, însă se tem de pentru siguranța lor, dar și de infecţiile care ar putea să apară din cauza mizeriei lăsate pe bănci.

Părinții se plâng de faptul că mirosul în zonă este insuportabil și le este frică pentru siguranța copiilor lor, care se joacă în zonă.

Mai mult, unul dintre părinți a încercat să ia legătura cu polițiștii locali care se aflau în zonă unde aplicau amenzi mașinilor parcate neregulamentar, însă aceștia au ridicat din umeri și i-au explicat bărbatului că nu au ce să facă cu oamenii străzii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii