davis banner

Consilierii locali negreșteni au decis: Liviu Dragnea rămâne cetățean de onoare al orașului Negrești Oaș

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liviu Dragnea rămâne în continuare cetățean de onoare al orașului Negrești Oaș.

Proiectul de hotărâre privind revocarea titlului de cetățean de onoare deținut de Liviu Dragnea, depus de consilierii PNL nu a trecut, după ce consilierii locali PSD și ALDE s-au abținut de la vot în cadrul ședinței de Consiliu Local ce a avut loc azi.

Primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, ar fi refuzat joi cererea opoziției locale de revocare a titlului de cetățean de onoare deținut de Liviu Dragnea.

Contactată telefonic, aceasta a declarat că nu a refuzat acest lucru, doar s-a solicitat completarea documentelor depuse.

”Consilierii locali ai PNL au înaintat o hârtie scrisă de mână prin care au solicitat retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea, iar secretarul i-a înștiințat pe aceștia că trebuie să-și completeze documentele depuse. Azi, în cadrul ședinței de Consiliu Local a fost pus pe ordinea de zi și acest proiect de hotărâre” a declarat pentru Satu Mare News, Aurelia Fedorca, care se află în aceste momente la Școala de Vară a Femeilor Social-Democrate, la Mamaia.

În 24 august 2014, Liviu Dragnea a fost distins cu titlul de „Cetățean de onoare” al orașului Negrești-Oaș. Distincția a fost înmânată de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca în cadrul deschiderii oficiale a Festivalului Țării Oașului „Zestrea Oașului”.

Reamintim că imediat după ce președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu, și USR Satu Mare a solicitat public retragerea titlului de Cetățean de Onoare al orașului Negrești Oaș, titlu acordat în 2014 lui Liviu Dragnea.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii