Sătmărence bătute de concubini. Bărbații sunt cercetați pentru infracțiunea de violență în familie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ieri, în jurul orelor 00.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către o femeie din Satu Mare despre faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii purtate la domiciliu cu concubinul său, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost lovită cu pumnul la nivelul feței.

În urma verificărilor efectuate, precum și a completării formularului de risc, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
Tot ieri, în jurul orelor 18.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Viile Satu Mare, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 60 de ani, domiciliată în aceeași localitate, în urma unor neînțelegeri cu concubinul său, un bărbat de 47 de ani, ar fi fost lovită de către acesta în zona feței.
Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care acesta este obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de concubina sa.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii