Autorul mai multor furturi din Negrești Oaș, prins de polițiști

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au identificat un tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea a două furturi calificate și a trei tentative de furt calificat, toate produse pe raza orașului Negrești Oaș.

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii de investigații criminale negreșteni au dus la identificarea unui tânăr din localitatea Socond bănuit de comiterea a două furturi calificate și a trei tentative de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit că tânărul, în vârstă de 24 de ani, în nopțile de 3/4 și 5/6 octombrie, profitând de faptul că unele porți de la locuințe erau neasigurate, pătrundea în curți și sustrăgea bunurile de valoare găsite în autoturismele parcate în curtea acestora și care nu aveau ușile asigurate. Astfel, din două autoturisme a reușit să sustragă un laptop și un portmoneu cu bani.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracţiunii de furt calificat și a trei de tentative la furt calificat, iar în urma prezentării celui în cauză la Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, față de acesta s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii