Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Viorica Dăncilă, întâmpinată de peste 50 de protestatari, la Satu Mare

Prim-ministrul Guvernului României, Viorica Dăncilă, a sosit în această după-masă la Satu Mare. Premierul României a fost întâmpinat de autoritățile județului, de social-democrații sătmăreni, precum și de un grup de 50 de protestatari.

Aceasta a venit însoțită de ministrul Finanțelor Publice și ministru interimar al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.
Eugen Teodorovici a sosit în jurul orei 18,00, cu câteva minute înainte de premierul Dăncilă și, la rândul său, a fost primit cu huiduieli de protestatari.
Cu o jumătate de oră înainte de sosirea reprezentanților Guvernului, protestatarii s-au adunat pe platoul din fața Palatului Administrativ, unde au stat pașnic, doar cu pancarte pe care era scris: ”PSD - ciuma roșie!”, Fără hoție, ajungem departe!”, ”Analfabeta Viorica!”, ”Orice om îi este teamă de Ardeal”. Însă, aceștia au fost provocați de către un simpatizant PSD, nemulțumit de mesajele anti-PSD afișate.
Viorica Dăncilă participă în aceste momente la o întâlnire cu mediul de afaceri și fermierii din județul Satu Mare, în cadrul căreia se vor dezbate principalele programe guvernamentale de dezvoltare economică.
Mâine, Viorica Dăncilă va participa la sărbătoarea câmpenească Sâmbra Oilor de pe dealul Huta Certeze.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii