Banner blato Livrare1 

Pataki Csaba: ”Instanţa, în deşteptăciunea ei, acum trei săptămâni a obligat fostul executant să revină pe şantier”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Firma Tehnic Asist revine pe şantier pentru a continua lucrările pe ”Autostrada Codrului”.

Conform celor declarate de președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, instanța de judecată a cerut celor de la Tehnic Asist să revină pe șantier și să termine lucrările, dar aceștia au contestat decizia instanței. 


“Mâine este un proces la Botoşani. Instanţa, în deşteptăciunea ei, acum trei săptămâni a obligat fostul executant să revină pe şantier, noi în ziua în care s-a pronunţat această sentinţă am dat ordinul de începere, deci practic acum în acte, legal, iarăşi Tehnic Asist este executant cu ordin de începere, cu tot ce se poate. Ei au contestat această decizie şi se judecă iarăşi la Tribunalul de la Botoşani. Din păcate, legislaţia este de partea firmelor care intră în faliment. Ele sunt protejate de legislaţie, folosesc toate tertipurile de a trage de timp”, a declarat Pataki.


Legat de protestul locuitorilor din Amați, Pataki susţine că a fost organizat deoarece ”Este o perioadă de campanie”.


“Este o perioadă de campanie. Eu înţeleg revolta oamenilor, dar dacă oamenii respectau indicatoarele, adică mergeau cu 30-40km/h, cum este normal, că e un șantier deschis, drumul rezista la nivel de drum de piatră şi rămânea fără denivelări. Cei care sunt îndreptăţiţi să fie nemulţumiţi sunt locuitorii a două sate. Ceilalţi au cale de ieşire, repstectiv am văzut acolo şi primar care în loc să caute rezolvări, căi alternative de acces, e primul organizator de proteste. Repet, suntem în perioadă de campanie. Eu nu încurc treburile din administrație cu cele politice”, a declarat Pataki.


Vă reamintim că joi, 14 noiembrie, sute de locuitori din zona Codrului vor protesta în Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii