Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bani pentru AJF Satu Mare, biserici și două drumuri județene

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Județean, programată de conducerea CJ pentru vineri, 30 octombrie, se va dezbate aprobarea finanțării AJF Satu Mare, biserci și două drumuri județene.
  • ”Proiectul prin care se vor aproba documentațiile de avizare a lucrărilor, D.A.L.I. pentru modernizarea a două drumuri județene propuse pentru reabilitare pentru următoarea perioadă de finațare: DJ 193 de la Satu Mare până la Borlești (limită de județ Maramureș, de unde, în baza înțelegerii pe regiune, va fi continuat de Maramureș până la Drumul Național). Și DJ 108 R - din DN 19A Beltiug - Beltiug Băi - Dobra - Hurezu Mare și continuă cu DJ 108 B. DJ 196 - Corund, Bogdand, Hodod - limită de județ Sălaj, de unde județul Sălaj va reabilita drumul mai departe,” a exemplificat președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef.
  • ”A fost o înțelegere pe regiunea de dezvoltare. Acest traseu județean pornește din Bihor, traversează toate județele și se leagă toate drumurile județene. E prima înțelegere care s-a făcut pe regiune ca drumurile județene să se lege între ele, din Bihor plecând, traversează Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud și Cluj ” a mai spus Ștef.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii