davis banner

Ambulanță second primită de la nemți. Moment jenant la predarea acesteia

Azi dimineață, Crucea Roșie din județul Ostalbkreis (Germania) a donat Spitalului Județean Satu Mare ”o ambulanță într-o stare foarte, foarte bună”, după cum susține președintele Consiliului Județean Satu Mare, însă, la mica demonstrație
pe care germanii au vrut să o prezinte, nu au reușit nicicum de scoată targa. Ambulanța a fost preluată astăzi de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, și managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc.
Moment jenant azi la înmânarea unei ambulanțe second oferite Spitalului Județean Satu Mare de către Crucea Roșie din județul Ostalbkreis (Germania). Preț de câteva minute nemții s-au străduit să scoată targa din ambulanță care părea înțepenită. În cele din urmă, zâmbetul a revenit pe chipul tuturor, targa a fost scoasă din ambulanță și e gata să ia drumul Tășnadului, unde va deservi bolnavii din zonă.
Ambulanța are la bord 240.000 de km și este în stare perfectă de funcționare și va ajunge la Tășnad.
”Împreună am făcut un lucru extraordinar pentru locuitorii Tășnadului”, a spus Pataki.
Județul Satu Mare este înfrățit cu Judetul Ostalbkreis din Landul Baden-Württemberg, Germania. În cadrul acestui parteneriat, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare a primit vizita unei delegații din partea Crucii Roșii din Germania.

Media

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii