Ordonanță militară | Cine nu respectă măsurile de izolare va intra în carantină plătită din banii lor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, împreună cu secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat, au anunţat în această seară emiterea unei noi Ordonanţe Militare, a patra, care aduce noi restricţii. 

S-a stabilit faptul că persoanele care ar trebui să fie în autoizolare sau în carantină şi nu respectă acest fapt vor fi carantinate pentru o nouă perioadă de 14 zile, dar vor suporta costurile.

  • "Am abordat şi un alt domeniu, cu privire la cei care nu respectă condiţiile de izolare sau carantinare. Am stabilit că cei care sunt în izolare la domiciliu, identificaţi şi verificaţi ca atare, dacă încalcă regulile izolării, intră direct în carantină, cu condiţia în care obligatoriu vor suporta toate cheltuielile care implică această carantinare. Totodată cei care nu respectă carantinarea şi sunt depistaţi înafara perimetrului asigurat de forţele de ordine, vor intra încă 14 zile în carantinare din momentul în care sunt depistaţi că au încălcat regulile, evident suportând toate cheltuielile aferente carantinării", a anunţat Marcel Vela.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii