banner draxkmaier satu mare

Klaus Iohannis, apel către românii din afara țării: ”Dragii mei, NU veniți acasă de Paște”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele Klaus Iohannis a făcut un apel către românii din afara țării și le-a cerut să nu vină acasă de Paște. Președintele a spus că înțelege cât este de greu, dar face acest apel pentru a stopa extinderea coronavirusului.

”Fac un apel către românii din diaspora, un apel necesar, dar care mă întristează: dragii mei, nu veniți acasă de Paște. Anul acesta vom fi alături de cei dragi, dar de la distanță, pentru că este singurul mod de a fi alături de cei dragi, dar fără a le pune în pericol sănătate.

Pentru milioane de credincioși este o dramă reală să nu poată merge la biserică de Paște, dar aveți încredere și împreună vom reveni în bisericile noastre cu o credință și mai puternică. Aceasta este cea mai puternică manifestare creștinească: iubirea și grija față de aproape.

Prin atitudinea responsabilă facem un pas în plus pentru a reveni la viața normală. Cu toții ne-am dori să fie mai ușor, să existe o soluție minune, dar nu avem în acest moment. Singurul lucru pe care îl știm și noi, îl știu și alte țări care se confruntă cu acest coronavirus este că trebuie să păstrăm distanța unii față de ceilalți”, a spus Klaus Iohannis.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii