Se fură ca-n codru în pădurile din Țara Oașului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În cursul zilei de 11.04.2020, polițiștii din cadrul Postului de Politie Comunal Vama împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Negrești Oas, în urma activităților specifice, au identificat un bărbat de 34 de ani, din localitatea Vama 

care în data de 10.04.2020 ar fi tăiat fără drept un număr de 9 arbori de esență carpen si stejar de diferite dimensiuni aflați la marginea drumului, din zona denumita popular ,,Laz” de pe raza localității Vama, arbori pe care i-a doborât pe drum, punând astfel în pericol siguranța circulației și aducând atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic. 

Cu ocazia cercetărilor la fața locului, a fost identificată cantitatea de 2,5 m3 lemn rotund, în valoare de 410 lei. Întreaga cantitate de material lemnos a fost luată în custodie de Ocolul Silvic Negrești Oaș.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori si împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

 

Tot la data de 11.04.2020, în jurul  orei 14.30, un bărbat din satul Valea Seacă, comuna Tarna Mare, a sesizat poliţia cu privire la comiterea unor infracţiuni silvice. El a reclamat că un consătean ar fi sustras de pe un teren, din zona numită Socea Veche, arbori de esenţă salcâm. 

În urma sesizării, poliţiştii au desfăşurat cercetări care au dus la identificarea unui bărbat de 44 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii