banner draxkmaier satu mare

Poliţiştii cer ajutor pentru identificarea unei femei care a fost lovită de tren

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Potrivit unui comunicat transmis joi de biroul de presă al Poliţiei Bihor, femeia a fost accidentată mortal pe 26 iunie, în jurul orei 4, pe raza localităţii bihorene Biharia, fiind lovită de trenul InterRegio 1744 care circulă pe relaţia Baia Mare – Timişoara Nord.

"La data producerii accidentului feroviar, femeia, cu vârstă cuprinsă între 60 şi 70 de ani, purta o bluză de culoare galbenă, pantaloni de culoare închisă şi era încălţată cu o pereche de sandale roz", explică informarea, transmisă în numele poliţiştilor Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor – Postul de Poliţie T.F Episcopia Bihor.

 

Victima avea o înălţime de 1,55 - 1,65 m, ochi albaştri - verzui, păr roşcat. Pentru ca identificarea acesteia să fie mai uşoară, poliţiştii au furnizat şi un filmuleţ (video).

 

În scurta înregistrare, victima apare filmată însă doar din spate, putându-se onserva că avea în mână o pungă şi se deplasa greoi, aplecat.

 

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie, să apeleze gratuit numărul de telefon 112 sau să ia legătura cu şeful Poliţiei T.F Episcopia Bihor, agent şef de poliţie Bara Georgian, la numărul de telefon 0755/139.401", arată comunicatul.

 

Informarea mai precizează că această activitate este desfăşurată în cadrul unui dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii