Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Se modifică locația și ora pentru examenul de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de miercuri, 9 septembrie 2020, SE MODIFICĂ LOCAȚIA ȘI ORA desfășurării TESTĂRII privind verificarea cunoașterii regulilor de circulaţie, pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

Astfel testarea va avea loc în fiecare zi de miercuri, cu începere de la ora 12:00, în incinta clădirii aparținând Universității de Vest “Vasile Goldiș” Satu Mare situat în mun. Satu Mare, strada Ștefan cel Mare, nr. 7, jud. Satu Mare.

”Cu privire la activitatea de testare, pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu noul tip de coronavirus – SARS Cov2, persoanele care se vor prezenta la testare, vor purta mijloace de protecție individuală măști și mănuși, un pix de culoare albastră, precum și vor respecta păstrarea unei distanțe sociale de minim 1,5 metri între fiecare persoană interlocutoare pentru a preîntâmpina eventuala contaminare a examinatorilor ori a altor persoane prezente cu acest nou tip de coronavirus”, a transmis IPJ Satu Mare.

Pentru mai multe informații puteți să apelați numărul de telefon 0261/807777 - interior 20281, Serviciului Rutier – Implementări Abateri, ori la adresa de e-mail circulaţAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii