Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

DEZVOLTARE. Concernul Zollner Electronic continuă investițiile la fabrica din Satu Mare

Zes Zollner Electronic SRL reprezintă unul dintre cei mai mari investitori germani din judeţul Satu Mare,
specializat în producţia de componente electronice.

Prin cele două hale de producţie pe care le deţine în Păuleşti şi în Parcul Industrial Satu Mare, concernul german Zollner Electronic a creat până în prezent peste 1.350 de locuri de muncă. Valoarea investiţiei până în prezent se ridică la suma de 34 de milioane de euro. Însă, investitorii germani nu se opresc aici.

Concernul Zollner Electronic intenţionează să-şi dubleze capacitatea de producţie la fabrica din Satu Mare, prin construcția a două noi hale, din bani proprii, valoarea investiției ridicându-se la suma de zece milioane de euro, la care se vor adăuga alte zece milioane de euro, investiție în utilajele necesare.

În prezent, firma Zollner are circa 1.350 de angajați activi, însă, prin noua investiție care se va finaliza anul viitor, se vor crea peste 200 locuri de muncă.

În halele noi se va muta divizia de componente Auto, mutare care este necesară și de nevoia de spațiu pentru dezvoltarea diviziilor de Electronică și divizia de Componente inductive. Astfel, toate cele trei divizii vor beneficia de o suprafață suplimentară de producție pentru dezvoltare.

În anul 2015, Concernul Zollner Electronic a avut o cifră de afaceri de 128.000.000 euro, în creștere cu 25% față de 2014. Pentru anul 2016, investitorii germani preconizează o cifră de afaceri de peste 150.000.000 euro.

Grupul de firme Zollner a aniversat în anul 2015, 50 de ani, iar fabrica din Satu Mare, 15 ani, clienții firmei Zollner fiind din întreaga lume.

Lasă un comentariu

cbadecembrie

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii