Supermarket din Tășnad și magazin din Micula amendate cu câte 10.000 de lei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectorii DSVSA au amendat un supermarket din Tășnad și un magazin din Micula. 

Astfel, în urma controalelor au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 lei, - 1 supermarket, din localitatea Tășnad – 10. 000 lei – pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța alimentelor privind întreținerea spațiilor de  depozitare și de valorificare a produselor alimentare și 1 market, din localitatea  Micula  – 10.000 lei  - pentru nerespectarea normelor sanitare și pentru siguranța alimentelor privind condițiile de depozitare a produselor alimentare.
Totodată, inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au realizat 78 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering, depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, săli de evenimente, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, pensiuni, tabere.
Controalele s-au desfășurat în perioada 09.08.2024 - 14.08.2024, în domeniul controlului oficial al siguranței alimentare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii