davis banner

A smuls poșeta unei femei de 70 de ani, dar nu a scăpat. Tâlharul a fost reținut

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, bănuit că la data de 11 decembrie a.c., ar fi comis o infracțiune de tâlhărie pe raza municipiului Satu Mare.

În fapt, bărbatul, de 43 de ani, din județul Bacău, ar fi profitat de neatenția unei femei, de 70 de ani, din municipiul Satu Mare, pe care ar fi deposedat-o prin violență de poșeta pe care aceasta o avea asupra sa.

Astfel, în urma activităților de cercetare desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, persoana bănuită a fost depistată ieri, 17 decembrie, pe raza localității Turț.

Față de bărbatul, de 43 de ani, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Prejudiciul în cauză a fost recuperat în proporție de 90 %.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii