Banner blato Livrare1 

Femeie din Camerun cercetată pentru fals privind identitatea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni - judeţul Satu Mare au oprit la ieșirea din țară o cameruneză care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un document de călătorie francez care aparținea altei persoane.

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat, pentru a ieși din România, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile franceze. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat că documentul de călătorie nu îi aparține persoanei care s-a prezentat la controlul de frontieră întrucât între fizionomia persoanei prezente în punctul de control și fotografia titularului documentului în cauză existând diferențe vizibile.

În urma cercetărilor efectuate, colegii noștri au stabilit că persoana care s-a prezentat la controlul de frontieră este o persoană din Camerun  în vârstă de 39 de ani care nu posedă documente legale care să îi permită călătoria către spațiul Schengen. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii