Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Raed Arafat s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, s-a vaccinat astăzi împotriva noului coronavirus. Acesta a primit prima doză din vaccinul antiCovid. 

Arafat a declarat că a fost foarte uşor vaccinul, în contextul în care se vaccinează sezonier împotriva gripei, iar rapelul îl va face pe 1 februarie. Arafat a mai spus că nu ar recomanda oamenilor să se vaccineze, dacă el nu s-ar vaccina. 

”Vor continua colegii noştri să vină în următoarele zile. E un gest de normalitate. Noi am făcut un pas acum şi abia am aşteptat să ajung să pot să mă vaccinez şi am promis public că fac acest lucru şi mă bucur că l-am făcut.

Nu am recomanda oamenilor să se vaccineze, dacă noi nu ne-am vaccina.

Vaccinul e voluntar, nu e obligatoriu. E considerat vaccin sigur, e gratuit. Dacă reuşim toţi să îl facem, reuşim să ajungem cât mai repede către o situaţie de normalitate. Îndemnul meu către oameni e să nu asculte toate aceste ştiri nefondate despre vaccin şi să asculte toate indicaţiile oficiale despre vaccin. Mai avem o doză de făcut pe 1 februarie, doză de rapel. Foarte uşor a fost. Eu mă vaccinez sezonier antigripal”, a afirmat Raed Arafat

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii