Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Rugăciune pentru Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sentimentul de solidaritate și unitatea oamenilor, indiferent de etnie și confesiune au fost cele care în perioada pandemiei au mobilizat sute de sătmăreni să vină în sprijinul semenilor lor. 

Pentru a încuraja acest sentiment de unitate și solidaritate, Primăria și Consiliul Local Satu Mare au organizat miercuri, 20 ianuarie, în sala mare a Casei Meșteșugarilor, evenimentul ”Rugăciune pentru Satu Mare”, la care participat reprezentanți ai tuturor cultelor din municipiu și consilieri locali. 

”Să ne ajute Dumnezeu să aducem în fiecare an împreună oameni care fac parte din confesiuni diferite, partide diferite, dar sunt uniți de același crez comun, aceeași dorință de a face din comunitatea noastră o lume mai bună! Societate multiculturală în care trăim aici în Satu Mare e cel mai de preț bun pe care îl avem”, a spus în deschiderea evenimentului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor. 

rugaciune satu mare1

Cu acest prilej, Primăria și Consiliul Local au dorit înființarea unui Grup de Rugăciune la nivelul municipiului Satu Mare, care își propune să reunească oficialități publice, precum și reprezentanți ai cultelor religioase din orașul nostru. Scopul acestui grup este de a se întâlni periodic pentru a organiza diverse evenimente comune și pentru a întări armonia între grupurile religioase.

”Îi mulțumesc doamnei consilier local Dohi Trepszker Lilla pentru această frumoasă inițiativă și îmi doresc ca astfel de evenimente să devină o tradiție în orașul nostru”, a subliniat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

rugaciune satu mare2

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii