Șoferii de nota 10 vor fi recompensați de Poliția Română

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ai condus regulamentar pe durata întregului an 2020? Poliția Română și Asociația Green Road apreciază conduita ta preventivă și te invită la campania ”Șoferi de nota 10!” – ediția a IV-a.

”Șoferi de nota 10!” este campania anuală de premiere a șoferilor care nu au avut abateri rutiere și a luat naștere ca răspuns la nevoia tot mai acută de prevenție și șoferi disciplinați în trafic, scopul fiind reducerea numărului accidentelor rutiere în România.

Șoferii care nu au înregistrat nicio abatere anul trecut vor fi recompensați. Tot ce trebuie să facă este să completeze un chestionar de înscriere

”Șofer bun, zici? Fără amenzi, zici? Înseamnă că ești un exemplu, un șofer de nota 10! PolițiaRomână și Asociația Green Road răsplătesc șoferii care nu au înregistrat nicio abatere în 2020! Azi este prima zi de înscriere, prin urmare, click și completează https://greenroad.ro/soferi-de-nota-10/. Care-i scopul, întrebi?  Să reducem împreună numărul accidentelor rutiere în România”, anunță Poliția Română.

Extragerea câștigătorilor va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la finalizarea perioadei de înscriere. 

Regulamentul campaniei poate fi accesat AICI.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii