alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Elevii Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și echipa de robotică B-Robo Team, alături de ucraineni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Membrii echipei B-RoboTeam împreună cu elevii clasei a IX-a B de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”  au fost alături de vecinii noștri din Ucraina cărora le-au oferit alimente, apă, pături, truse de prim ajutor, produse de igienă personală și farmaceutice.

Deși o zi foarte aglomerată- între Robot Inspection, întâlniri online și primul meci în cadrul competiției Regionale First Tech Challenge, duminică, membrii echipei B-RoboTeam împreună cu elevii clasei a IX-a B de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”  au fost alături de vecinii noștri din Ucraina. 

”Ne-am mobilizat fără întârziere și am donat alimente, apă, pături, truse de prim ajutor, produse de igienă personală și farmaceutice, ucrainienilor din Micula, Uniunii Ucrainienilor din România condusă de doamna președinte Horvat Liuba Irina. Satu Mare fiind un județ la granița Ucrainei, mulți refugiați au sosit aici, și mai mulți au rămas dincolo de graniță, dar toți au nevoie de sprijinul nostru! În astfel de momente spiritul competiției FTC, Gracious Professionalism poate fi evidențiat și prin ajutorarea semenilor noștri. Sperăm ca inițiativa noastră să fie un exemplu și pentru alte echipe!” a declarat prof. Jurge Horea Adrian.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii