Cîțu, la Satu Mare: ”Nu se va mai lucra ca până acum, am învățat din ce s-a făcut prost în ultimii 30 de ani”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Florin Cîţu, aflat astăzi în vizită de lucru pe șantierul Centurii de Ocolire a municipiului Satu Mare, a declarat în privinţa proiectelor de infrastructură că nu se va mai lucra ca până acum, ci fiecare proiect de infrastructură va fi finalizat la termenul anunţat de la început, menţionând că a învăţat din ”ce s-a făcut prost în ultimii 30 de ani”.

”Problema pe care o văd şi o vom remedia în această guvernare este că începem proiecte de infrastructură şi apoi durează şi durează şi durează. Şi acest proiect, înţeleg că a fost în 2007 prima intenţie, dar în 2015 a fost pregătit şi abia acum putem să vedem că se apropie de finalizare. Ceea ce pot să vă garantez este că nu se va mai lucra aşa de acum înainte.

Am învăţat din ce s-a făcut prost în ultimii 30 de ani, atât pe finanţări din fonduri europene, cât şi pe finanţările de la buget şi toate aceste proiecte de infrastructură pe care le pornim acum, şi aţi văzut că am pornit la Sibiu-Piteşti şi A7 şi sunt mai multe, vor fi făcute exact în termenul pe care ni-l asumăm de la început. Aici am vorbit clar, acest pod va fi terminat la finalul anului, este asumată, resursele financiare sunt puse la dispoziţie, trebuie doar să continuăm”, a declarat Florin Cîţu. 

”Nu este vorba doar despre aceste obiective, este despre toate obiectivele de infrastructură în România care au fost tărăgănate ani de zile. Vom modifica şi legislaţia, vom avea şi resursele ca de acum înainte când începe şi avem un termen de finalizare să ne ţinem de termen. România are nevoie de infrastructură şi este unul dintre obiectivele pentru care merg astăzi la Bruxelles”, a mai spus Florin Cîțu.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii